Servicii Orange dedicate sărbătorilor de iarnă

Orange, în parteneriat cu Elicom, Mediafax şi Mediasat a lansat în decembrie două servicii speciale dedicate sarbătorilor de iarnă. În secţiunea specială din cadrul portalului Orange pe mobil clienţii pot găsi conţinut dedicat sărbătorilor de iarnă şi pot lua legătura direct cu Moş Crăciun dacă sună la numărul 1311 în reţeaua Orange.

218 afișări
Imaginea articolului Servicii Orange dedicate sărbătorilor de iarnă

Servicii Orange dedicate sărbătorilor de iarnă (Imagine: Shutterstock)

Clientii Orange ce doresc să-şi împărtăşească dorinţele cu Moş Crăciun şi să se asigure că acesta nu va lipsi la întâlnirea din acest an  îl pot suna direct de pe mobil la numărul 1311, valabil până pe 24 decembrie în reţeaua Orange.  Moşul le promite că  îşi va nota corect toata lista de cadouri, dar şi că îi va pune la grea încercare, deoarece toti cei care sună la 1311 vor trebui să îi arate ce au învăţat de-a lungul anilor.  

Moşul răspunde şi în acest an doar până în seara de Ajun.  De asemenea, la 1311 clienţii se pot distra şi testa cunoştinţele de cultură generală din domeniile: Istorie, Geografie, Artă şi Literatură, Muzică, Natură şi Animale, Fotbal sau multe altele pregătite special de Orange pentru ei.

Accesul la serviciu costă 0,496 euro (TVA inclus), iar tariful este de 0,148 euro (TVA inclus) pe minut . Toţi cei care sună şi accesează serviciul între 16 decembrie 2012 şi 15 februarie 2014 şi selectează orice ramură a serviciului 1311 participă automat la loteria publicitară cu premii constând în smartphones HTC One sau HTC One mini şi multe accesorii amuzante de la Orange: boxe Hi Fun, ceasuri de perete sau fesuri muzicale.

Mai multe informaţii despre servicii şi regulamentul loteriei publicitare pot fi găsite la http://www.orange.ro/services/info-ro.html

Pe pagina m.orange.ro/sarbatori din portalul Orange pe mobil, dedicată sărbătorilor de iarnă, clienţii găsesc sfaturi legate de cadourile cele mai potrivite pentru cei apropiaţi, pot afla ce reprezinta simbolurile de Crăciun, învăţa versurile celor mai frumoase colinde sau îşi pot personaliza telefoanele cu cele mai noi jocuri, sonerii sau tonuri de aşteptare dedicate sărbătorilor. În aceeaşi secţiune utilizatorii portalului Orange pe mobil pot alege o felicitare SMS de sărbători pe care să o primească gratuit pe telefonul mobil şi pe care o pot trimite cadou celor dragi sau pot afla ce le rezervă horoscopul pentru anul 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici