Showroom Abarth în România - GALERIE FOTO

AutoItalia Group va deschide în luna martie, în Bucureşti, primul showroom al mărcii italiene Abarth din România, unde compania va vinde atât maşini destinate rulajului de stradă, cât şi celui de raliu, a anunţat importatorul.

67 afișări
Imaginea articolului Showroom Abarth în România - GALERIE FOTO

Showroom Abarth în România (Imagine: AutoItalia Group)

AutoItalia va importa modelele de stradă Abarth 500, Punto Evo, 695 şi variantele de raliuri 500 Assetto Corse - Trofeo, 500 Rally - N Group şi Abarth 500 Rally - R3T Group.

Reprezentanţa mărcii se va deschide la 25 martie în clădirea City Gates din Piaţa Presei Libere din Bucureşti.

Abarth este un producator italian de maşini de curse, fondat în 1949 în Torino. Compania a fost vândută celor de la Fiat în 1971.

Fiat Group a relansat marca Abarth în 2007 prin versiunea Grande Punto.

Reţeaua AutoItalia numără 34 de concesionari la nivel naţional şi este importatorul mărcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Infiniti, Honda Bikes, SsangYong şi Segway.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici