Sistemele de tratare a apei pot genera economii de 80% la costul utilităţilor

Sistemele bine concepute de tratare a apei pot aduce economii care ating 80% la costul de utilităţi, cum sunt apa sau gaz în cazul cazanelor de abur, o astfel de investiţie putând avea o perioadă de amortizare de 6-24 luni, potrivit datelor transmise de ELISO, firmă specializată în tratarea apei.

1590 afișări
Imaginea articolului Sistemele de tratare a apei pot genera economii de 80% la costul utilităţilor

Sistemele de tratare a apei pot genera economii de 80% la costul utilităţilor

„Ne bucurăm să observăm că multe companii au început să investească în implementarea unor soluţii de tratare a apei şi să înţeleagă beneficiile aduse de acestea. Analizăm împreună cu echipa beneficiarului, nevoile şi procesele sale specifice şi oferim soluţii tehnice analitice cu date financiare, perioade de amortizare şi economiile obţinute pe termen scurt, mediu şi lung. Beneficiile sunt vizibile încă din prima lună pe facturile de utilitati (apă, gaz) precum şi în costurile de întreţinere, acestea putând ajunge şi la 85%. În prezent, noile tehnologii sunt mai accesibile, iar costul investiţiei nu este mare. Cu toate acestea, oferim soluţii de finanţare durabile, astfel încât clientul să se bucure de beneficiile implementarii sistemelor încă din prima zi, fără a afecta cash-flow său", a declarat, pentru MEDIAFAX, Kostas Koutsomitros, Sales & Marketing Manager al ELISO.

Potrivit datelor transmise, „ELISO a semnat recent un contract cu un producător important din industria alimentară având ca scop tratarea apei pentru întreaga fabrică. Noul sistem va oferi 1.000 m3 de apă tratată zilnic pentru toate nevoile fabricii şi va aduce economii de peste 300.000 de euro anual. Costul apei în cadrul fabricii se va reduce cu peste 80%, iar economii adiţionale vor fi realizate prin consumul redus de gaz la cazanele de abur”.

ELISO este o companie, membră S GROUP, specializată în soluţii de tratare a apei care aduc avantaje clienţilor din punct de vedere calitativ şi financiar. Prin experienţa sa şi a colaboratorilor de specialitate, compania acoperă toate aspectele de tratare a apei potabile şi de proces, în mediul industrial, medical, farmaceutic şi de birou. Portofoliul ELISO include companii precum Pepsico-Starfoods, Albrau, Chipita, Alexandrion, Delphi, Alumil, Starbucks, Olympus, Biotehnos, Diaverum etc.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici