STUDIU: Tinerii au aşteptări prea mari de la primul job şi vor să fie promovaţi rapid

Nivelul aşteptărilor tinerei generaţii este mult prea ridicat, rezultatul fiind că ei nu se poziţionează la un job pe o perioadă mai mare de timp, ci îşi doresc o promovare imediată.

1636 afișări
Imaginea articolului STUDIU: Tinerii au aşteptări prea mari de la primul job şi vor să fie promovaţi rapid

STUDIU: Tinerii au aşteptări prea mari de la primul job şi vor să fie promovaţi rapid (Imagine: Shutterstock)

”Tinerii nu au răbdare să facă ucenicia, aşa cum se făcea odată, când cei care erau la început de drum îşi acordau în jur de doi ani ca să înveţe într-o companie. În prezent însă tinerii vor să fie promovaţi şi să li se mărească salariul încă după primele luni de muncă“, a declarat Alexandra Urşeanu, executive manager în cadrul firmei de consultanţă în resurse umane Hart Counsulting.

În acelaşi timp, studiile arată că aproape 70% din angajaţii care îşi schimbă locul de muncă invocă o relaţie defectuoasă cu managerul direct.

Firma de consultanţă Hart Counsulting este prezentă pe piaţă de mai bine de 10 ani şi a avut o cifră de afaceri de 600.000 de euro anul trecut cu zece angajaţi şi colaboratori. Principalii clienţii ai firmei sunt companiile antreprenoriale şi multinaţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici