Tarom introduce zboruri la Dublin din luna mai

Compania aeriană Tarom a anunţat introducerea unor zborurilor spre Dublin, Irlanda, începând de la 1 mai 2013, cu trei frecvenţe săptămânale, precum şi optimizarea operării pe rutele existente.

541 afișări
Imaginea articolului Tarom introduce zboruri la Dublin din luna mai

Tarom (Imagine: Petrica Tanase/Mediafax Foto)

Zborurile către Dublin vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737, în zilele de miercuri, vineri şi duminică, se arată într-un comunicat al companiei.

Această rută vizează comunitatea de români din Irlanda, dar şi pasagerii care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. Totodată, cursa facilitează traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, asigurând legături pasagerilor care călătoresc din estul Europei spre Irlanda.

"Programul de vară vine cu foarte multe noutăţi pentru pasagerii noştri. În primul rând am introdus zboruri noi de la Iaşi către Bologna, Torino şi Londra, zboruri care se bucură de succes având în vedere că rezervările pe aceste rute sunt în continuă creştere. Irlanda este o destinaţie apreciată de români şi credem că introducerea zborurilor spre Dublin va fi foarte bine primită de pasageri", a declarat în comunicat directorul general executiv al companiei, Christian Heinzmann.

Compania arată că datorită creşterii numărului de pasageri pe rutele Bucureşti-Amsterdam şi Bucureşti-Frankfurt şi retur, au fost introduse zboruri suplimentare, şi anume trei frecvenţe săptămânale la Amsterdam şi două frecvenţe săptămânale la Frankfurt.

Destinaţiile Amman şi Beirut, care până în prezent erau operate împreună, vor fi operate independent. Începând cu programul de vară, Tarom va opera trei zboruri săptămânale directe la Beirut, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă, şi două zboruri săptămânale directe la Amman, în zilele de marţi şi sîmbătă.

În plus, pentru cursele spre Dubai, Tarom a modificat orarul de zbor al celor trei frecvenţe săptămânale, cursele fiind operate acum pe timp de zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici