Taxa auto ustură la buzunar! Ce super oferte de maşini sunt la executări silite!

Toată lumea ştie că taxa auto a crescut mult prea mult de la 1 ianuarie, iar dacă înmatricularea în Bulgaria nu este o opţiune pentru tine, ai putea să-ţi cumperi o maşină de la executări silite! Numărul celor care nu şi-au mai putut plăti ratele este în continuă creştere şi poţi găsi un automobil în stare foarte bună la un preţ bun! Totul este să ştii unde să cauţi!

63 afișări
Imaginea articolului Taxa auto ustură la buzunar! Ce super oferte de maşini sunt la executări silite!

Taxa auto ustură la buzunar! Ce super oferte de maşini sunt la executări silite! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Partea bună este că maşinile sunt deja înmatriculate, iar altele sunt aproape noi sau cel puţin cu puţini kilometri la bord!

Oferta este bogată, iar preţurile sunt pe masură! Trebuie să te hotărăşti doar ce maşina vrei!

Citeşte mai multe despre ofertele de maşini de la executări silite pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici