Un nou mall se va construi în România. AFI a primit aprobare de la Protecţia Mediului

Israelienii de la AFI Europe au primit aprobare pentru a construi un mall în Braşov, alături de o clădire de birouri, arată un anunţ publicat pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

14386 afișări
Imaginea articolului Un nou mall se va construi în România. AFI a primit aprobare de la Protecţia Mediului

ANPM "anunţă publicul interesat asupra deciziei de aprobare de dezvoltare pentru SC AFI Palace Braşov SRL – construire centru comercial shopping mall şi clădire înaltă pentru birouri (clădirea 1), judeţul Braşov, municipiul Braşov, Bulevardul 15 Noiembrie, nr. 78",  potrivit sursei citate..

Dezvoltatorii de la AFI Europe, care deţin şi mallul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, au finalizat, la începutul anului trecut, achiziţia terenului de 40.000 de metri pătraţi din centrul de business al oraşului, pe fosta platformă Hidromecanica. Compania a început deja construcţia proiectului cu destinaţie mixtă.

Din ansamblu vor face parte centrul comercial AFI Palace Braşov şi proiectul de birouri clasa A AFI Park Braşov, care va fi livrat în două faze.

Aflaţi toate detaliile în continuarea articolului pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici