Universitatea din Kiev: în 2023, Rusia va intra recesiune

Sancţiunile occidentale muşcă din economia rusă care, după ce a dat dovadă de rezistenţă în lunile de după invazia ucraineană, va fi în mare dificultate în restul anului 2022 şi pe tot parcursul anului 2023.

430 afișări
Imaginea articolului Universitatea din Kiev: în 2023, Rusia va intra recesiune

Universitatea din Kiev: în 2023, Rusia va intra recesiune

Un studiu al Şcolii de Economie din Kiev, bazat pe cifre şi pe indicatori, relevă faptul că Rusia va suferi anul viitor o scădere a veniturilor din petrol şi din gaze „de peste 40%”.

Mai exact, „de la aproximativ 330 de miliarde de dolari în 2022 la 190 de miliarde de dolari în 2023”, pentru a ajunge la „150 de miliarde de dolari pe an până la sfârşitul lui 2023”.

Un nivel pe care studiul îl defineşte drept „critic” pentru vistieria rusă. Studiul prezice, de asemenea, un boom al şomajului în ţara lui Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici