Unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume va angaja 1500 de persoane în România anul acesta

Continental vrea să crească numărul de angajaţi în România cu 1.500 de persoane, în acest an. Compania anunţă că are nevoie în special de experţi software.

508 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume va angaja 1500 de persoane în România anul acesta

Reprezentanţii Continental spun că anul acesta vor angaja 1.500 de persoane în cele şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare aflate în România. 

"Sectorul automotive se află într-o continuă schimbare. Este nevoie de experţi software, precum şi cu alte competenţe care să contribuie din plin prin ideile lor inovative la dezvoltarea acestui domeniu. Vorbim despre oameni care generează idei ce aduc plus-valoare sistemelor din autovehicule. În acest an, Continental are planificată creşterea numărului de angajaţi în România cu 1.500 de persoane", a declarat directorul general al Continental România, Christian von Albrichsfeld.

La sediul din Timişoara al Continental Automotive România a avut loc, la sfârşitul săptămânii, evenimentul ContiShowOff. Peste 3.000 de persoane au luat parte la sesiuni de test-drive cu maşini echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniul conducerii automate şi li s-au prezentat soluţii inovative pentru interiorul autovehiculelor, precum şi produse de ultimă generaţie, dezvoltate în Timişoara.

În perioada 1999-2016, Continental a investit circa 1,2 miliarde euro în activităţile din România.

Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. De asemenea, compania este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în Bucureşti.

La sfârşitul anului trecut, Continental avea 18.200 de angajaţi. Compania a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 40,5 miliarde de euro şi are în prezent peste 227.000 de angajaţi în 56 de ţări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici