Unul dintre fondatorii Microsoft dă în judecată 11 giganţi IT, inclusiv Apple, Google şi Yahoo!

Compania Interval Licensing, controlată de miliardarul american Paul Allen, unul dintre fondatorii Microsoft, a deschis un proces împotriva a 11 corporaţii din domeniul IT, între care Apple, Google,Yahoo, AOL, eBay şi Facebook, pentru încălcarea de patente.

36 afișări
Imaginea articolului Unul dintre fondatorii Microsoft dă în judecată 11 giganţi IT, inclusiv Apple, Google şi Yahoo!

Unul dintre fondatorii Microsoft dă în judecată 11 giganţi IT, inclusiv Apple, Google şi Yahoo! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Google, Facebook şi eBay au anunţat că se vor judeca cu Interval Licensing.

Allen, al 37-lea cel mai bogat om din lume, potrivit publicaţiei americane Forbes, a participat la înfiinţarea Interval Research în 1992, compania având ca scop dezvoltarea de tehnologie în domeniul IT.

AOL, Office Depot, Netflix şi OfficeMax au refuzat să comenteze, iar restul companiilor vizate nu au fost disponibile pentru comentarii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici