Veşti bune pentru cei care nu au planuri de vacanţă. Preţul pachetelor turistice city-break în marile oraşe europene scad cu până la 40% în iulie-august. Unde poţi călători la preţ redus

În lunile iulie şi august, preţurile pachetelor turistice tip city-break în marile oraşe europene scad cu până la 40%, pe fondul diminuării turismului de business şi celui de conferinţe, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mircea Vladu, director general Holiday Office.

4885 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru cei care nu au planuri de vacanţă. Preţul pachetelor turistice city-break în marile oraşe europene scad cu până la 40% în iulie-august. Unde poţi călători la preţ redus

Veşti bune pentru cei care nu au planuri de vacanţă. Preţul pachetelor turistice city-break în marile oraşe europene scad cu până la 40% în iulie-august. Vezi unde poţi călători vara aceasta la preţ redus

„Preţurile pentru city break-uri scad cu până la 40% în lunile iulie şi august, pe fondul diminuării turismului de business şi celui de conferinţe, dar şi a concediilor care golesc marile oraşe. Cele mai mari reduceri le fac hotelurile de cinci stele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mircea Vladu, director general al agenţiei de turism Holiday Office.

Acesta dă câteva exemple de preţuri ale pachetelor turistice pentru două persoane, trei nopţi de cazare, în cameră dublă, inclusiv biletele de avion: Praga (hotel de patru stele) 500 de euro în iulie-august, faţă de 650 de euro în iunie sau septembrie; Viena (hotel de cinci stele) 595 de euro comparativ cu 780 de euro în aceleaşi intervale; Roma (hotel patru stele) 525 de euro faţă de 880 de euro; Paris 630 de euro comparativ cu 880 de euro şi Londra (hotel de patru stele) 520 de euro faţă de 750 de euro.

Iar Cosmin Marinof, director naţional de vânzări TUI Travel Center/Eurolines a precizat, pentru MEDIAFAX, că românii preferă să viziteze pe timp de vară oraşele Amsterdam, Lisabona, Paris, Barcelona şi Londra, excursie pentru care alocă minimum 250 de euro/persoană.

Marinof spune că, în luna august, un city break la Berlin (cazare în hotel de trei stele, fără masă, dar cu bilet de avion inclus) costă 99 euro/persoană, iar la Bologna (cazare cu mic dejun la hotel de patru stele şi bilet de avion) 159 euro/persoană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici