Wizz Air lansează noi zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi

Compania aeriană Wizz Air lansează din octombrie curse spre Liverpool, din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, zborurile urmând să fie operate de trei ori pe săptămână din Capitală, marţi, joi, sâmbătă, şi de câte două din Cluj-Napoca şi Iaşi, luni şi vineri.

8880 afișări
Imaginea articolului Wizz Air lansează noi zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi

Wizz Air lansează noi zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi

Cursele vor începe din octombrie 2018, iar pasagerii vor avea la dispoziţie trei zboruri săptămânale din Bucureşti şi câte două din Cluj-Napoca şi Iaşi.

Tarifele pornesc de la 109 lei, biletele fiind deja în vânzare.

Cursele spre Liverpool vor fi operate în zilele de marţi, joi, sâmbătă din Bucureşti şi luni şi vineri din Cluj-Napoca şi Iaşi.

”În 2018, 24 de noi rute au fost deja anunţate din România, spre destinaţii populare precum Atena din Bucureşti şi Cluj-Napoca, Nisa, Lyon sau Salonic din Iaşi. Wizz Air operează de pe zece aeroporturi din România cu o flotă tânără formată din 25 de aparate de zbor, inclusiv 5 Airbus A321 noi şi ultra-eficiente, cu 230 de locuri, şi o echipă formată în prezent din mai mult de 1.000 de angajaţi locali”, se arată într-un comunicat transmis de companie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici