COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum adulmecă legea agenţii constatatori ai ministrului Bode

Cred că, pe 25 septembrie, Preşedintele a fost photoshopat: i-au şters masca.

1230 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum adulmecă legea agenţii constatatori ai ministrului Bode

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cum adulmecă legea agenţii constatatori ai ministrului Bode

A avut sau n-a avut? Un lucru ştiu sigur – că, decât cu retuşorii, mai bine merg pe mâna unui agent constatator.

Misiunea agenţilor constatatori o explică foarte clar, într-un comunicat oficial, Poliţia Sectorului 1 (cea care are sub simţuri şi Romexpo): „ organele de poliţie care au calitatea de agent constatator pot încheia un proces-verbal de constatare a contravenţiei atunci când aceştia constată prin propriile simţuri săvârşirea unei fapte de natură contravenţională".

Abia acum am înţeles ce s-a petrecut la Congres al PNL. Iată faptele:

Agentul constatator a procedat la identificarea obiectivului, în mulţimea de 5000 de făptuitori ai evenimentului. Dar văzul e un proces complex. (66,09 la sută dintre votanţi văzuseră în Iohannis un preşedinte bun în 2019).

Văzul te poate înşela, a constatat agentul, nevoit să apeleze la un al doilea simţ prevăzut în regulament - tactil: şi-a dat palme, să fie sigur că nu visează.

Apoi, conform procedurilor, şi-a verificat auzul, zicându-şi: „Trebuie să fii într-o ureche ca, în ţărişoara noastră, să-l amendezi contravenţional pe Preşedinte!".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici