COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Grincholacu nu-i poate fura Crăciunul lui Iohannis

7860 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia MUNTEANU: Grincholacu nu-i poate fura Crăciunul lui Iohannis

Sursa foto: Mediafaxfoto

După ce a ordonat aducerea Pe-sze-de la guvernare, Preşedintele s-a ţinut departe de politicieni, cu superior dezgust.

O săptămână s-a odihinit de efortul de la Ziua Naţională şi astăzi s-a pogorât la „evenimentul de prezentare a Raportului de activitate al Consiliului Superior al Magistraturii pe anul 2021".

M-am temut că va dezvolta ideea rostită, cu accente dramatice, pe 26 august 2020, din buza localelor: „Legile Justiţiei au fost ciuntite de Pe-sze-de, Pe-sze-de care a încercat să pună mâna pe Justiţie, să politizeze Justiţia şi să o controleze. Nu le-a ieşit, fiindcă românii au ieşit la referendum şi au spus <Stop!>".

Am răsuflat cu uşurare: nu şi-a pierdut serenitatea. Excelenţei Sale, e limpede, Grincholacu nu-i poate fura Crăciunul. Nici celelalte sărbători cotidiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici