COMENTARIU Lelia Munteanu: La locul crimei

2416 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: La locul crimei
Preşedintele fără Proiect de Ţară şi-a asortat masca la costum şi -  fiindcă a avut ghinionul ca ziua celei de-a cincea comemorări a victimelor de la Colectiv să cadă într-o vineri - s-a grăbit să bifeze de dimineaţă acest punct stingher dintr-o agendă de weekend de regulă albă. 
 
După cinci ani, Preşedintele fără Proiect de Ţară s-a prezentat impecabil, cu o frumoasă coroană de flori şi cu decretul de promulgare a Legii care asigură victimelor tratament pe viaţă. Mai bine prea târziu decât niciodată. Bine şi atât, dacă Justiţia tot nu le poate da leacul cel mai aşteptat: dreptatea. 
 
„Cu siguranţă că lucrurile s-au schimbat şi am învăţat ceva, cel puţin politicienii mai responsabili au învăţat ceva de aici” i-a asigurat pe jurnalişti Preşedintele fără Proiect de Ţară, la conferinţa de presă de miercurea asta. 
Ce e acel ceva pe care „politicienii mai responsabili” l-au învăţat între timp nu le-a mai spus. A dezvăluit ministrul Bolii, Nelu Tătaru: „Avem tot 23 de paturi destinate pentru aceşti pacienţi şi suntem nevoiţi să cerem ajutor în clinicile din afara ţării atunci când capacitatea de tratare este depăşită. Încă nu avem exerciţiul de a raporta şi recunoaşte, transparent, infecţiile nosocomiale din unităţile sanitare şi încă ne lipseşte o bancă dedicată pentru ţesuturi şi piele”.
 
Aştept conferinţa de presă de miercurea viitoare şi din miercurile ce vor urma, când, ca de obicei, la final, Preşedintele fără Proiect de Ţară ne va administra pe cale orală soluţia sa vizionară, sub formă de sinceră urare: „Vă doresc tuturor multă sănătate!”. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici