Gestul lui Ronaldo a fost ironizat după meciul de pe Naţional Arena. Ce a făcut Andriy Yarmolenko

  • Jucătorul Ucrainei, Andriy Yarmolenko, a devenit cel mai recent jucător de la Campionatul European care a mutat sticlele cu băuturi ale sponsorilor.
  • Totuşi gestul său nu a fost legat de vreo cauză ci a fost mai mult o glumă.
11035 afișări
Imaginea articolului Gestul lui Ronaldo a fost ironizat după meciul de pe Naţional Arena. Ce a făcut Andriy Yarmolenko

Gestul lui Ronaldo ironizat după meciul de pe Naţional Arena. Ce a făcut Andriy Yarmolenko

După victoria de pe Naţional Arena din meciul cu Macedonia de Nord, Andriy Yarmolenko a profitat de lumina reflectoarelor şi a mutat sticlele de Coca-Cola şi Heineken mai aproape.

"Pot să fac ceva? L-am văzut pe Ronaldo făcând asta. Vreau să mut sticlele de Coca-Cola aici şi vreau să mut berea aici. Coca-Cola şi Heineken, vă rog să mă contactaţi!", a spus el râzând.

Jucătorul Ucrainei a mutat apoi la scurt timp sticlele înapoi.

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost primul care a făcut acest gest. El a dat la o parte sticlele de Coca-Cola şi a ridicat o sticlă de apă spre jurnalişti. Gestul său care a ajuns viral pe reţelele de socilizare a fost repetat de jucătorul francez Pogba care a eliminat din cadru o sticlă de bere. La Pogba gestul a fost cel mai probabil motivat religios. Jucătorul fiind mulsulman practicant, iar în alcoolul este interzis.

Organul european de conducere UEFA a reacţionat la gestul jucătorilor, reamintind echipelor că au obligaţii contractuale faţă de sponsorii turneului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici