România s-a calificat în sferturile de finală ale eEURO 2021 la fotbal

  • Echipa naţională a României a debutat joi cu două victorii la eEURO 2021 la fotbal.
  • Andrei Poenaru şi Adrian Urmă au învins Rusia cu 3-2 şi Portugalia cu 2-1 şi vor juca, sâmbătă, în sferturile de finală ale turneului.
723 afișări
Imaginea articolului România s-a calificat în sferturile de finală ale eEURO 2021 la fotbal

România s-a calificat în sferturile de finală ale eEURO 2021 la fotbal

România – Portugalia 2-1
Meciul 1: Poenaru – M. Morais 2-1
Meciul 2: Urmă – Barbosa 0-0

România – Rusia 3-2
Meciul 1: Poenaru – Shimaev 1-1
Meciul 2: Urmă – Vanyushin 1-1
Meciul decisiv: Urmă – Vanyusin 1-0 (gol de aur)

Andrei Poenaru şi Adrian Urmă , componenţii echipei naţionale de e-fotbal a României, s-au pregătit în cantonament la Centrul Naţional de Fotbal Buftea pentru participarea la eEURO 2021.

Anul trecut, România a ajuns până în semifinale. Turneul se dispută online, după ce, în contextul pandemiei, s-a renunţat la organizarea evenimentului la Londra.

Echipa României face parte dintr-o grupă alături de Croaţia, Portugalia şi Rusia.

Grupa A: Serbia, Muntenegru, Polonia, Turcia
Grupa B: România, Croaţia, Portugalia, Rusia
Grupa C: Spania, Grecia, Ţările de Jos, Germania
Grupa D: Franţa, Israel, Ucraina, Italia

Turneul nu se desfăşoară într-un sistem clasic, ci într-unul eliminatoriu, pornind chiar de la jocul împotriva Rusiei, câştigat de România cu gol de aur.

Până în finală se va juca în sistem cel mai bun din trei partide (al treilea joc, care va fi decis prin gol de aur, se dispută doar dacă echipele sunt la egalitate de rezultate şi golaveraj după primele două manşe), iar ultimul act se va decide în sistem cel mai bun din 5 dueluri.

România a obţinut locul la eEURO 2021 după ce a câştigat grupa de calificare în care le-a întâlnit pe Luxemburg, Slovacia, Liechtenstein şi Ungaria.

În preliminarii, echipa a fost formată din Adrian Urmă, Andrei Poenaru, Andrei Ştefănică şi Alexandru Bădicioiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
e euro 2021,
e fotbal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici