Accidentul aviatic din Taiwan: Şoferul unui taxi a supravieţuit după ce a fost lovit de avionul TransAsia care se prăbuşea - VIDEO

Şoferul maşinii lovite miercuri de avionul companiei taiwaneze TransAsia Airways, care s-a prăbuşit în râul Keelung din Taipei, a supravieţuit incidentului, potrivit unor imagini care îl arată ieşind din maşină şi vorbind la telefon, relatează Daily Mirror în ediţia electronică.

5303 afișări
Imaginea articolului Accidentul aviatic din Taiwan: Şoferul unui taxi a supravieţuit după ce a fost lovit de avionul TransAsia care se prăbuşea - VIDEO

Accidentul aviatic din Taiwan: Şoferul unui taxi a supravieţuit după ce a fost lovit de avionul TransAsia care se prăbuşea - VIDEO

Imaginile îl arată pe şoferul de taxi cum coboară din maşină şi se aşază pe marginea drumului. Într-o altă imagine, acesta apare vorbind la telefon, în timp ce partea din faţă a maşinii, acroşate de aripa avionului, este puternic avariată.

O înregistrare video realizată dintr-o maşină care traversa podul arată avionul care pierde în altitudine, loveşte un taxi şi apoi marginea podului, după care se prăbuşeşte în râu. "Am văzut un taxi, probabil la câţiva metri în faţa mea, lovit de una dintre aripile avionului", a declarat un martor ocular pentru presa locală, relatează BBC News Online.

"Avionul era uriaş şi foarte aproape de mine. Încă tremur", a adăugat el.

Informaţiile cu privire la numărul morţilor variază, unele surse afirmând că 16 persoane şi-au pierdut viaţa în acest accident. Câteva persoane au fost rănite, iar altele sunt date dispărute.

Cel puţin 28 de persoane au reuşit însă să scape cu viaţă din accident, relatează Daily Mirror.

Echipele de salvare, în bărci pneumatice, se află în jurul epavei avionului, încercând să salveze persoanele blocate în interior.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici