Agenţiile umanitare ONU cer deschiderea unor coridoare umanitare în Coasta de Fildeş

Agenţiile umanitare ONU au cerut deschiderea unor coridoare umanitare în Coasta de Fildeş pentru ajutarea a mii de persoane care au fugit din cauza violenţelor.

77 afișări
Imaginea articolului Agenţiile umanitare ONU cer deschiderea unor coridoare umanitare în Coasta de Fildeş

Agenţiile umanitare ONU cer deschiderea unor coridoare umanitare în Coasta de Fildeş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Programul Alimentar Mondial şi alte agenţii ONU lansează un apel pentru deschiderea coridoarelor umanitare în Coasta de Fildeş", a comunicat PAM.

Agenţia ONU a anunţat că a distribuit alimente în oraşul Duekoue, unde mii de persoane s-au adăpostit la sediul misiunii catolice.

PAM intenţionează să distribuie ajutoare şi celor 30.000 de persoane refugiate în regiunea Danane (vest), precum şi celor 20.000 din Bouake (nord), Bouna (nord), Tiébissou (centru) şi Korhogo (nord).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici