ALERTĂ CU BOMBĂ la Paris: Spitalul Georges Pompidou a fost închis. Urgenţele sunt redirecţionate

Spitalul Georges Pompidou, situat în arondismentul al XV-lea din capitala Paris, a fost închis vineri după-amiaza, din cauza unei alerte cu bombă, anunţată prin intermediul unui apel telefonic anonim, informează site-ul postului BFMTV.

1640 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ CU BOMBĂ la Paris: Spitalul Georges Pompidou a fost închis. Urgenţele sunt redirecţionate

ALERTĂ CU BOMBĂ la Paris: Spitalul Georges Pompidou din Paris a fost închis. Urgenţele sunt redirecţionate

Forţele de ordine se află la faţa locului pentru desfăşurarea unei operaţiuni.

În cadrul unui comunicat, membrii din conducerea spitalului au explicat închiderea instituţiei din ”motive de securitate”, acţiune efectuată în acord cu Poliţia din Paris.

”Urgenţele sunt redirecţionate către alte spitale pariziene”, au comunicat aceştia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici