Angajaţii Radio France, evacuaţi din cauza unui incendiu la Casa Radio din Paris

Postul Radio France şi-a întrerupt emisia, iar personalul a fost evacuat, după ce un incendiu a izbucnit vineri la Casa Radio din Paris, relatează TF1, în pagina electronică.

101 afișări
Imaginea articolului Angajaţii Radio France, evacuaţi din cauza unui incendiu la Casa Radio din Paris

Angajaţii Radio France, evacuaţi din cauza unui incendiu la Casa Radio din Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor martori, au fost auzite mai multe explozii, iar echipele de intervenţie se află la faţa locului.

Incendiul a izbucnit în jurul prânzului, într-o parte a clădirii aflată în renovare.

O coloană de fum era vizibilă la etajele superioare ale imobilului, unde se află sediul Radio France.

Postul France Info a anunţat evacuarea personalului şi întreruperea unor emisiuni. Mai multe programe ale postului de radio au fost perturbate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici