ATAC ARMAT într-o şcoală cu nevoi speciale din Statele Unite: Bilanţul se ridică la 3 morţi, inclusiv agresorul

Doi adulţi şi un copil şi-au pierdut viaţa în urma unui schimb de focuri într-o şcoală elementară din San Bernardino, după ce unul dintre elevii răniţi a decedat la spital, scrie BBC.

2195 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT într-o şcoală cu nevoi speciale din Statele Unite: Bilanţul se ridică la 3 morţi, inclusiv agresorul

ATAC ARMAT în Statele Unite: Unul din cei doi elevi răniţi a murit. Bilanţul se ridică la 3 morţi, inclusiv agresorul

Suspectul şi-a împuşcat şi ucis soţia, o profesoară, şi a rănit doi copii care se aflau în spatele femeii, dintre care unul nu a supravieţuit, scrie BBC.

Atacatorul, un bărbat în vârstă de 53 de ani, pe nume Cedric Anderson, a intrat în şcoală după ce s-a dat drept un vizitator şi şi-a păstrat arma ascunsă până când a deschis focul într-o sală de clasă în care erau 15 copii cu nevoi speciale, au declarat autorităţile.

Acesta şi-a ucis soţia, Karen Elaine Smith, şi a rănit mortal un băiat în vârstă de opt ani, Jonathan Martinez, care a fost transportat cu elicopterul la spital, dar mai târziu a murit.

Un alt elev în vârstă de nouă ani a rămas în spital şi se află în stare stabilă, potrivit Los Angeles Times.

Jarrod Burguan, şeful Poliţiei regionale, a postat pe Twitter la scurt timp după incident că suspectul a fost „înlăturat“ şi că nu există „nicio altă ameninţare“. Şcoala a fost imediat evacuată.

În decembrie 2015, doi indivizi au ucis 14 persoane şi au rănit alte 20 într-un atac armat comis în comitatul San Bernardino din California.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici