ATAC CU BOMBĂ în estul Turciei: Zece poliţişti au fost ucişi - VIDEO

Zece ofiţeri turci de poliţie au fost ucişi marţi într-un atac cu bombă asupra unui minibuz, în provincia Igdir (est), declară un oficial guvernamental turc pentru Reuters.

1779 afișări
Imaginea articolului ATAC CU BOMBĂ în estul Turciei: Zece poliţişti au fost ucişi - VIDEO

ATAC CU BOMBĂ în estul Turciei: Zece poliţişti au fost ucişi (Imagine: Captura video)

Atacul are loc pe fundalul unei intensificări a violenţelor între Ankara şi Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Avioane turce de război bombardau ţinte PKK în nordul Irakului marţi, la două zile după un atac al mişcării rebele, în sud-estul Turciei, în care au fost ucişi 16 militari turci.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici