ATACURILE DIN PARIS: Abdelhamid Abaaoud se bucura că a intrat uşor în spaţiul UE şi plănuia alte atentate

Belgianul de origine marocană Abdelhamid Abaaoud, considerat organizatorul atacurilor de la Paris, se lăuda că a intrat cu uşurinţă în spaţiul Uniunii Europene şi intenţiona să comită alte atacuri, la obiective evreieşti, în şcoli şi în sistemul de transport, afirmă surse citate de presa franceză.

7588 afișări
Imaginea articolului ATACURILE DIN PARIS:  Abdelhamid Abaaoud se bucura că a intrat uşor în spaţiul UE şi plănuia alte atentate

ATACURILE DIN PARIS: Abdelhamid Abaaoud se bucura că a intrat uşor în spaţiul UE şi plănuia alte atacuri

Potrivit revistei Valeurs Actuelles, Abdelhamid Abaaoud era foarte mulţumit că a putut ajunge uşor în Uniunea Europeană, graţie crizei imigranţilor, şi că putea circula liber în Spaţiul Schengen.

"Viitoarele atacuri vor provoca daune importante în districte evreieşti, vor fi perturbate şcoli şi transporturile", declara Abaaoud, conform unor martori.

Abdelhamid Abaaoud a murit pe 18 noiembrie, într-un schimb de focuri cu poliţia.

Belgianul de origine marocană este considerat organizatorul atacurilor teroriste de la Paris, în care au fost ucise 130 de persoane. Şapte terorişti au murit în atentate, aceştia nefiind incluşi în bilanţul de 130 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici