ATENTAT în principala autogară din oraşul turc Diyarbakir: Cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi. Atentatul, atribuit grupului insurgent PKK - VIDEO

O explozie puternică a avut loc în principala autogară din oraşul Diyarbakir, în sud-estul Turciei, la trecerea unui vehicul blindat, afirmă surse citate de ziarul Hurriyet. Patru poliţişti turci au fost ucişi, iar alte cel puţin 20 de persoane au fost rănite, anunţă oficiali citaţi de presa turcă.

47034 afișări
Imaginea articolului ATENTAT în principala autogară din oraşul turc Diyarbakir: Cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi. Atentatul, atribuit grupului insurgent PKK  - VIDEO

ATENTAT în principala autogară din oraşul turc Diyarbakir: Cel puţin 14 răniţi (Imagine: Captura video)

UPDATE 20:00 Cel puţin şapte morţi şi zeci de răniţi în atentatul din Turcia, atribuit grupului insurgent PKK

Cel puţin şapte poliţişti turci au fost ucişi, iar alte cel puţin 30 de persoane au fost rănite în atentatul comis joi după-amiază în oraşul turc Diyarbakir, atribuit de autorităţi organizaţiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK), informează presa turcă.

Conform celui mai recent bilanţ, şapte agenţi de poliţie au murit, iar alte 30 de persoane au fost rănite, inclusiv 13 poliţişti, în atacul cu bombă care a vizat un microbuz al serviciilor de securitate.

Bilanţul prezentat anterior era de patru morţi şi 20 de răniţi.

Atentatul nu a fost încă revendicat, dar Guvernul Turciei îl atribuie grupărilor afiliate organizaţiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

UPDATE 18:36 - Patru morţi şi zeci de răniţi în atentatul comis în oraşul turc Diyarbakir - surse

Patru poliţişti turci au fost ucişi, iar alte cel puţin 20 de persoane au fost rănite în atentatul comis joi după-amiază în oraşul turc Diyarbakir, anunţă oficiali citaţi de presa turcă.

Noul bilanţ a fost anunţat de un oficial guvernamental turc citat de ziarul Hurriyet.

Anterior, surse locale anunţau că cel puţin 14 persoane au fost rănite în atacul cu bombă care a vizat un microbuz în care erau agenţi de poliţie.

O explozie puternică a avut loc joi după-amiază în principala autogară din oraşul Diyarbakir, în sud-estul Turciei, la trecerea unui vehicul blindat.

Zeci de ambulanţe au fost trimise la autogară în urma exploziei care a avut loc joi după-amiază.

Atentatul nu a fost încă revendicat, dar probabil a fost comis de grupări afiliate organizaţiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

UPDATE 18:06 - Cel puţin 14 răniţi în atacul terorist din oraşul turc Diyarbakir

Cel puţin 14 persoane au fost rănite, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de presa turcă.

Conform unor surse, mai multe persoane au murit în atentatul produs în oraşul cu populaţie majoritar kurdă.

O explozie puternică a avut loc în principala autogară din oraşul Diyarbakir, în sud-estul Turciei, la trecerea unui vehicul blindat, afirmă surse citate de ziarul Hurriyet.

Zeci de ambulanţe au fost trimise la autogară în urma exploziei care a avut loc joi după-amiază.

Conform unor surse din cadrul serviciilor de securitate turce, cel puţin zece persoane, inclusiv poliţişti, au fost rănite în atentat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici