Organizaţia teroristă Stat Islamic îndeamnă musulmanii să comită atentate în Germania

Reţeaua teroristă Stat Islamic îndeamnă musulmanii din Germania să comită atentate de genul celor de la Bruxelles, printre obiectivele propuse fiind Biroul cancelarului Angela Merkel şi aeroportul din Koln, informează ziarul israelian The Jerusalem Post.

1456 afișări
Imaginea articolului Organizaţia teroristă Stat Islamic îndeamnă musulmanii să comită atentate în Germania

Organizaţia teroristă Stat Islamic îndeamnă musulmanii să comită atentate în Germania

Organizaţia teroristă a postat pe site-uri islamiste o serie de mesaje şi imagini prin care îndeamnă musulmanii din Germania să comită atacuri împotriva "duşmanilor islamului".

Printre obiectivele menţionate se numără Biroul cancelarului Germaniei şi aeroportul din Koln.

Poliţia federală din Germania (BKA) a anunţat că investighează acest caz.

Ţările din Europa Occidentală au luat măsuri speciale de securitate în urma atentatelor comise în noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morţi, şi a celor de la Bruxelles, din 22 martie, soldate cu 32 de morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici