Atentat în SUA. Trei oameni au fost împuşcaţi într-un supermarket. Un senator, printre martori

  • Cel puţin trei persoane au fost împuşcate într-un supermarket din suburbiile oraşului Pheonix, miercuri seara
  • Un senator american a fost martor la eveniment
711 afișări
Imaginea articolului Atentat în SUA. Trei oameni au fost împuşcaţi într-un supermarket. Un senator, printre martori

Sursa foto. dailymail.com

Cel puţin trei persoane au fost împuşcate au fost împuşcate într-un supermarket din suburbiile oraşului Pheonix, miercuri seara, a anunţat poliţia locală, acesta fiind unul din puţinele atentate ce a avut loc într-un spaţiu public în SUA, de la debutul pandemiei.

Principalul suspect, care se află deja în custodia poliţiei, se pare că ar fi folosit o armă AR-15, potrivit senatorului de Arizona Martin Quezada, care a scris pe Twitter că a fost martor al evenimentului.

„Tocmai am fost martorul unui atentat terorist. Sunt mai multe victime. Am văzut cu ochii mei două victime. Nu ştiu câte victime mai sunt. L-am văzut pe cel care e tras. Mi s-a spus să nu declar nimic până când nu voi discuta cu poliţia”, a scris senatorul pe Twitter.

Poliţia nu a dezvăluit numele atentatorului, dar se pare că ar fi vorba de un tânăr de 20 de ani, Armando Hernandez, potrivit dailymail.com, care prezintă şi o filmare din timpul atentatului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici