ATENTATELE din Paris:Turcia a alertat Franţa de două ori în privinţa unuia dintre atacatori

Autorităţile turce au atras atenţia Franţei în privinţa unuia dintre atacatorii kamikaze care au participat vineri la atentatele teroriste din Paris, dar nu au primit niciun răspuns din partea autorităţilor franceze, susţine un oficial turc, citat de publicaţia Le Figaro.

1035 afișări
Imaginea articolului ATENTATELE din Paris:Turcia a alertat Franţa de două ori în privinţa unuia dintre atacatori

ATENTATELE din Paris:Turcia a alertat Franţa de două ori în privinţa unuia dintre atacatori

Poliţia turcă "a informat poliţia franceză de două ori, o dată în decembrie 2014 şi o dată în iunie 2015" despre Omar Ismail Mostefai, unul dintre atacatorii de la sala de concert Bataclan din Paris, a precizat un oficial turc, sub protecţia anonimatului, citat de publicaţia franceză Le Figaro.

Omar Ismail Mostefai, cetăţean francez, a fost identificat drept unul dintre autorii unui atentat sinucigaş comis în sala de concerte Bataclan, situată în centrul Parisului, unde au fost ucise cel puţin 85 de persoane.

Şase presupuşi complici ai teroristului sunt arestaţi preventiv, inclusiv tatăl şi soţia acestuia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici