Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn

Anchetatorii americani au găsit, luni, noi dovezi care ar putea susţine acuzaţia de agresiune sexuală formulată împotriva directorului FMI Dominique Strauss-Kahn, au declarat surse din cadrul poliţiei, citate de Fox News.

9337 afișări
Imaginea articolului Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn

Au apărut noi probe care îl incriminează pe Dominique Strauss-Kahn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, pe cearşafurile din camera în care a stat Dominique Strauss-Kahn vineri au fost găsite urme de sânge, care ar putea susţine acuzaţia de agresiune sexuală asupra cameristei hotelului. Totodată, anchetatorii au găsit probe suplimentare şi în cameră, acestea urmând a fi supuse unor analize medico-legale.

Potrivit surselor citate, la scurt timp după ora 12.00, un bărbat din cadrul "room service" care tocmai părăsise camera lui Strauss-Kahn i-a spus cameristei că aceasta este goală. După ce trece termenul de eliberare a camerei, la prânz, personalul din cadrul "room service" mătură, ridică tăvile, mâncarea lăsată de clienţi şi condimentele şi apoi anunţă camerista dacă respectiva cameră este goală sau ocupată.

Un angajat din cadrul "room service" i-a spus cameristei că nu este nimeni în imensul apartament în care se afla Strauss-Kahn.

Sursele citate susţin că aceasta a bătut la uşă de trei ori, conform protocolului, strigând de fiecare dată "Housekeeping", din ce în ce mai tare, după care a sunat la sonerie. Nu era niciun semn cu "Nu deranjaţi" pe mânerul uşii. De fapt nu era niciun semn pe mâner.

Potrivit declaraţiilor cameristei, relatate de o sursă din cadrul poliţiei, atunci când aceasta a deschis uşa l-a văzut pe Strauss-Kahn gol. El a sărit la ea, a prins-o de sâni, a aruncat-o în pat şi a agresat-o sexual. Aceaşi sursă susţine că femeia a ripostat şi a încercat să fugă spre uşă. Dar a alunecat pe marmură şi a căzut în genunchi, provocându-şi o contuzie. În acel moment, potrivit cameristei, Strauss-Kahn ar fi prins-o şi ar fi încercat să o forţeze să facă sex oral. Ea l-a respins din nou, dar de data aceasta cu succes, potrivit surselor citate.

După ce a reuşit să iasă din cameră, camerista s-a grăbit spre parter, unde le-a spus angajaţilor hotelului despre atac. Când aceştia au urcat în cameră pentru a-l găsi pe agresor, acesta se afla deja la parter, unde plătea camera, potrivit surselor citate.

În timp ce acesta se afla în maşina care îl transporta la aeroport, camerista era reticentă în a vorbi cu poliţia. Când au ajuns detectivii, ea a fost dusă la spital, unde a fost supusă unui examen pentru a se stabili dacă a fost violată şi în urma căruia au fost găsite probe de ADN.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici