Audierea în procesul intentat lui Pervez Musharraf a fost amânată după depistarea unei bombe

Audierea programată marţi în procesul în care fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf este judecat pentru "înaltă trădare" a fost amânată, după ce autorităţile au descoperit un dispozitiv exploziv.

59 afișări
Imaginea articolului Audierea în procesul intentat lui Pervez Musharraf a fost amânată după depistarea unei bombe

Audierea în procesul intentat lui Pervez Musharraf a fost amânată după depistarea unei bombe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul general, care a condus Pakistanul în perioada 1999 - 2008, urma să fie audiat pentru prima dată la tribunalul special creat de Guvernul condus de premierul Nawaz Sharif.

Avocaţii fostului preşedinte contestă legitimitatea instanţei, argumentând că aceasta ar intra în contradicţie cu prevederile Constituţiei pakistaneze.

Audierea programată marţi dimineaţă a fost amânată în ultimul moment după ce serviciile de securitate au depistat un dispozitiv exploziv şi un detonator pe traseul pe care Musharraf urma să fie adus la tribunal.

Musharraf este acuzat de "înaltă trădare" pentru circumstanţele în care a decretat starea de urgenţă în anul 2007.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici