Barack Obama, întrerupt în timpul unui discurs de un bărbat care i-a strigat că este Anticrist - VIDEO

Preşedintele american, Barack Obama, care susţinea un discurs, luni seara, la o campanie de strângere de fonduri în Los Angeles, a fost întrerupt de un tânăr care i-a strigat acestuia că este anticrist, relatează ABC News.

846 afișări
Imaginea articolului Barack Obama, întrerupt în timpul unui discurs de un bărbat care i-a strigat că este Anticrist - VIDEO

Barack Obama, întrerupt în timpul unui discurs de un bărbat care i-a strigat că este Anticrist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul l-a întrerupt pe preşedinte chiar înainte ca acesta să termine mulţumirile de la începutul discursului, strigând în mod repetat că "Iisus Hristos este Dumnezeu!".

În timp ce tânărul striga din primele rânduri că "Iisus Hristos este Dumnezeu" şi că preşedintele este Anticrist, susţinătorii lui Obama au acoperit strigătele acestuia cu scandarea "Încă patru ani! Încă patru ani!".

Uimit la început, preşedintele s-a arătat în cele din urmă amuzat. "Mai întâi, sunt de acord că Iisus Hristos este Dumnezeu. Cred în acest lucru", a glumit Obama, răspunzând tiradei.

Ulterior, bărbatul a fost scos din sală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici