Barack Obama nu are programată nicio întâlnire bilaterală cu Vladimir Putin la summitul G20

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, nu are programată nicio întrevedere bilaterală oficială cu omologul său rus, Vladimir Putin, săptămâna viitoare, cu ocazia summitului G20, anunţă Casa Albă.

490 afișări
Imaginea articolului Barack Obama nu are programată nicio întâlnire bilaterală cu Vladimir Putin la summitul G20

Barack Obama nu are programată nicio întâlnire bilaterală cu Vladimir Putin la summitul G20 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este programată nicio întrevedere oficială între preşedinţii Barack Obama şi Vladimir Putin cu ocazia summitului G20 programat în Antalya, Turcia, săptămâna viitoare", a comunicat Preşedinţia Statelor Unite.

"Dar, aşa cum se întâmplă frecvent la reuniuni G20 şi la alte reuniuni multilaterale, ne aşteptăm să existe oportunităţi ample pentru discuţii directe", a declarat Susan Rice, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici