Barack Obama va primi în avans sezonul VI din "Game of Thrones"

David Benioff şi D. B. Weiss, scenariştii serialului "Game of Thrones"/ "Urzeala tronurilor", îi vor oferi "liderului lumii libere", Barack Obama, sezonul VI din serialul fenomen, înainte de data oficială a lansării, scrie HollywoodReporter.com.

1392 afișări
Imaginea articolului Barack Obama va primi în avans sezonul VI din "Game of Thrones"

Barack Obama va primi în avans sezonul VI din "Game of Thrones" (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

În timpul unui interviu acordat cu prilejul premierei sezonului VI al serialului, cei doi scenarişti au confirmat faptul că preşedintele Barack Obama - un fan declarat al seriei, deşi are dificultăţi în a reţine toate numele personajelor preferate - a cerut şi va primi, înaintea fanilor, episoadele din următorul sezon din "Urzeala tronurilor".

"Este liderul lumii libere", a declarat Weiss.

"Când comandantul suprem spune că vrea să vadă episoadele înainte de lansarea oficială, ce ai de făcut?", a completat Benioff.

Astfel, preşedintele Barack Obama va deveni unul dintre puţini oamenii de pe planetă care ştiu ce se va întâmpla cu Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Arya Stark (Maisie Williams) şi Tyrion Lannister (Peter Dinklage).

HBO a declarat la începutul anului că nu va mai trimite episoade în avans membrilor media, cum a făcut în fiecare an de la lansarea serialului fenomen. Decizia a fost luată deoarece anul trecut, primele patru episoade din sezonul V au fost piratate online înainte de premiera oficială.

"Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" se întoarce cu cel de-al şaselea sezon pe 24 aprilie. Premiera HBO va fi la ora 21:00 în SUA.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici