Batăi sângeroase în India din cauza carantinei. Mâna unui poliţist a fost tăiată

Mai mulţi politişti din India au fost atacaţi cu săbii de membrii unei secte pentru că închideau căile de acces în statul Punjab, din nordul Indiei. Unui poliţist i-a fost tăiată mâna, iar alţi şase au fost duşi de urgenţă la spital.

1082 afișări
Imaginea articolului Batăi sângeroase în India din cauza carantinei. Mâna unui poliţist a fost tăiată

Batăi sângeroase în India din cauza carantinei. Mâna unui poliţist a fost tăiată

Potrivit CNN, scene sângeroase au avut loc într-un stat din India. Mâna unui poliţist indian a fost tăiată cu o sabie şi alţi şase ofiţeri au fost răniţi grav , în timp ce aceştia urmau să blocheze căile de acces ale cetăţenilor pentru a evita deplasările din cauza pandemiei cu noul coroanvirus. Mâna poliţistului i-a fost retezată, iar încele din urmă a fost fixată la încheietură după aproape 8 ore de operaţie. Atacul s-a produs când baricadau căile de acces în piaţa de legume din centrul statului.

„Sunt foarte fericit să vă transmist că intervenţia chirurgicală asupra poliţistului grav rănit, care a durat aproape 7 ore şi jumătate, a fost un succes, iar încheietura despicată a fost vindecată. Mulţumesc întregii echipe de medici şi personalului de sprijin pentru efortul dureros. Sperăm ca Harjeet Singh (poliţistul) să se recupereze cât mai repede." , a spus ministrul principal al statului, Amarinder Singh.
 
„Poliţia cumva i-a atacat cu severitate pe aceste persoane nevinovate? Aceste lucruri nu pot fi tolerate şi se vor lua măsuri stricte...Încă o dată, către tot Punjabul, avertizez că poliţiştii vor întreprinde măsuri stricte împotriva celor care nu respectă legile.", a spus poliţistul grav rănit.
 
În cele din urmă, poliţia i-a găsit şi arestat pe criminali şi au fost duşi la secţia de Poliţie. India are raportate peste 8500 de cazuri de infectare şi a înregistrat peste 200 de decese.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici