LOTO  Bătrânul „vinovat” de câştigul de 48 de milioane de dolari la loteria canadiană

Juliette Lamour, studentă la biologie, nu mai jucase vreodată la loto, dar a fost sfătuită de bunicul său să o facă.

838 afișări
Imaginea articolului Bătrânul „vinovat” de câştigul de 48 de milioane de dolari la loteria canadiană

Sursa: Ontario Lottery and Gaming Corporation

Unii încearcă o viaţă întreagă fără să reuşească vreodată. Dar sunt şi cei precum Juliette Lamour, în vârstă de 18 ani, care sunt sărutaţi de noroc de la prima încercare.

Tânăra canadiană din Sault Ste. Marie, Ontario, nu i-a putut crede ochilor după ce a văzut cuvântul „Big Winner” intermitent pe ecranul smartphone-ului ei.

Aproape că uitase că jucase un bilet de loterie 6/49 în urmă cu câteva zile, în drum spre bunicul ei. Pe drum, îl sunase să-l întrebe dacă vrea nişte îngheţată, dar el îi răspunsese: „Tocmai ai împlinit 18 ani, du-te şi cumpără-ţi un bilet la Loto, încearcă-ţi norocul”.

Rezultat: un maxi payout de 48 de milioane de dolari canadieni (peste 33 de milioane de euro), un jackpot fără precedent pentru o persoană de vârsta ei în ţara nord-americană.

Neîncredere generală

La început, Juliette nici măcar nu se deranjase să verifice dacă numerele pe care le alesese îi aduseseră premiul faraonic. Apoi, aflase că competiţia din 7 ianuarie, chiar cea la care participase, fusese câştigată de cineva din oraşul său, care însă nu se dezvăluise.

A aflat prin intermediul aplicaţiei, dar şi cu ajutorul unui coleg de muncă: „Am plâns de bucurie – a spus vineri la o conferinţă de presă organizată de Ontario Lottery and Gaming Corporation – şi până azi încă nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Genunchii colegului meu au cedat. El a ţipat. Sau mai bine zis, toată lumea ţipa că am câştigat 48 de milioane de dolari”.

Studentă la biologie la Universitatea Algoma, la momentul descoperirii se afla în farmacia la care lucra cu jumătate de normă în ultimele luni. Banii are cine să-i investească. Kevin, tatăl fetei, lucrează ca şi consultant financriar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
loto,
canada

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici