Bilanţul inundaţiilor din Thailanda a depăşit 200 de morţi

Inundaţiile care afectează Thailanda de o lună s-au soldat cu mai mult de 200 de morţi, au anunţat joi autorităţile thailandeze.

123 afișări
Imaginea articolului Bilanţul inundaţiilor din Thailanda a depăşit 200 de morţi

Bilanţul inundaţiilor din Thailanda a depăşit 200 de morţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Guvernului, aproximativ 8,6 milioane de persoane au fost afectate de această catastrofă, în care au fost inundate case, ferme şi terenuri cultivate, în 51 dintre cele 76 de provincii ale ţării.

Bilanţul a ajuns, în prezent, la 203 morţi. Sunt, în continuare, afectate de inundaţii 30 de provincii, dintre care 12 în sudul ţării, aceasta fiind ultima dintre regiunile ţării afectată de aceste inundaţii, care au început la 10 octombrie, în nord.

Mii de soldaţi au fost mobilizaţi, săptămâna trecută, în sud, pentru a-i ajuta pe locuitorii blocaţi în case de creşterea nivelului apelor, în oraşul Hat Yai, care are 150.000 de locuitori şi este frecventat de turişti.

Autorităţile au avertizat joi că în alte şase provincii din sud ar putea avea loc alunecări de teren şi alte inundaţii, săptămâna aceasta.

Capitala thailandeză, Bangkok, a fost ocolită, până în prezent, de aceste intemperii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici