INCIDENT în statul american New Mexico: Două bombe au explodat în apropierea unor biserici - VIDEO

Două dispozitive explozive au determinat evacuări, după ce au fost detonate lângă două biserici din statul american New Mexico, anunţă poliţia statală, informează Sky News.

525 afișări
Imaginea articolului INCIDENT în statul american New Mexico: Două bombe au explodat în apropierea unor biserici - VIDEO

INCIDENT în statul american New Mexico: Două bombe au fost explodat în apropierea unor biserici - VIDEO

Biserica Baptistă Calvary şi cea catolică Holy Cross Roman au suferit avarii minore după exploziile de duminică. Nimeni nu a fost rănit în explozii.

Guvernatorul din New Mexico, Sandra Martinez, a spus că inculpaţii din spatele atacurilor nu şi-au atins scopul în a împrăştia frică în rândul credincioşilor. "Numai un laş ar putea plasa un dispozitiv exploziv într-un loc de pace şi de cult", a spus ea.

Agenţii FBI, Departamentul poliţiei din New Mexico pentru combaterea traficului de alcool, tutun, arme de foc şi explozibili sunt implicaţi în investigarea acestor dispozitive. Poliţia a evacuat oamenii din biserica Holy Cross, a izolat străzile din jur, iar câini dresaţi special pentru astfel de cazuri au fost aduşi să caute în clădire.

Danny Trujillo, un purtător de cuvânt al poliţiei din New Mexico, a spus că alte biserici au contactat autorităţile pentru sfaturi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici