Bulgaria închide patru puncte de trecere a frontierei cu România

Guvernul de la Sofia a decis închiderea a patru puncte de trecere a frontierei între Bulgaria şi România începând de duminică, de la ora 18.00 (18.00, ora României), anunţă Ministerul bulgar de Interne, citat de site-ul agenţiei Focus.

1454 afișări
Imaginea articolului Bulgaria închide patru puncte de trecere a frontierei cu România

Bulgaria închide patru puncte de trecere a frontierei cu România (Imagine: Ovidiu Popa/Mediafax Foto)

Sofia a explicat că poliţia de frontieră bulgară a primit o informare de la omologii români în legătură cu atenţionarea meteo de cod portocaliu emisă pentru sudul şi sud-estul României.

Drept consecinţă, Bulgaria a anunţat că circulaţia va fi interzisă tuturor categoriilor de vehicule prin punctele de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, Bechet-Oriahovo, Calafat-Vidin şi Negru Vodă-Kardam.

Anterior, purtătorul de cuvânt al MAI din România anunţase că, în urma emiterii codului portocaliu de ninsori şi viscol, CNADNR şi Poliţia de Frontieră iau în calcul închiderea punctelor de frontieră cu Bulgaria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici