Căutările aeriene ale avionului pilotat de Andrei Postelnicu au fost suspendate în Comitatul Martin

Patrula aviaţiei civile a anunţat joi că va suspenda căutările avionului pilotat de jurnalistul de origine română Andrei Postelnicu, dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă în largul Floridei, în sud-estul Statelor Unite.

295 afișări
Imaginea articolului Căutările aeriene ale avionului pilotat de Andrei Postelnicu au fost suspendate în Comitatul Martin

Căutările aeriene ale avionului pilotat de Andrei Postelnicu au fost suspendate în Comitatul Martin (Captură video)

Biroul şerifului din Comitatul Martin a anunţat că va continua căutarea pilotului Andrei Postelnicu, în vârstă de 37 de ani. Postelnicu urma să aterizeze la Vero Beach după ce plecase din Marathon, în Florida Keys, la 7 februarie, la ora 19.50 (sâmbătă, 02.50 ora României), dar avionul nu a mai ajuns la destinaţie, relatează postul de televiziune WPTV, în pagina electronică.

Oficialii afirmă că el se afla în vacanţă la Vero Beach şi folosea un bilet pe care îl cumpărase pentru ziua sa de naştere, în momentul în care a dispărut.

O căutare de amploare, efectuată de Patrula aviaţiei civile şi de biroul şerifului din Comitatul Martin a oferit prea puţine dovezi în legătură cu locul în care se află avionul.

Detectivii au recuperat de pe plajă piese mici de metal aparţinând aeronavei. Duminică dimineaţă, un locuitor a găsit un rucsac care conţinea actele de identitate ale lui Postelnicu.

Părăsind România la vârsta de 17 ani, Andrei Postelnicu a lucrat timp de opt ani pentru cotidianul britanic Financial Times şi pentru Bloomberg News. Activitatea sa jurnalistică include reportaje, articole de analiză şi comentarii pentru BBC, RFI, Foreign Policy şi Newsweek.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici