Căutările la locul accidentului din centrul Londrei s-au încheiat. 720 de oameni se aflau în clădirea al cărei acoperiş s-a prăbuşit - FOTO

Operaţiunile de căutare sub dărâmăturile acoperişului prăbuşit al teatrului Apollo, în centrul Londrei, s-au încheiat, pompierii anunţând că în momentul producerii accidentului, în teatru se aflau aproximativ 720 de persoane.

2230 afișări
Imaginea articolului Căutările la locul accidentului din centrul Londrei s-au încheiat. 720 de oameni se aflau în clădirea al cărei acoperiş s-a prăbuşit - FOTO

Operaţiunile de căutare la locul accidentului din centrul Londrei s-au încheiat. 720 de oameni se aflau în clădirea al cărei acoperiş s-a păbuşit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Operaţiunile de căutare s-au încheiat", a anunţat vineri Brigada de pompieri din Londra, adăugând că "pompierii au lucrat intens în condiţii foarte dificile", relatează BBC News Online.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă din Londra, au fost rănite cel puţin 81 de persoane, însă poliţia a estimat numărul celor răniţi la 76.

În total, 51 de persoane au fost transportate la spital, însă fără a avea răni grave.

Premierul britanic David Cameron a declarat că urmăreşte cu mare atenţiile informaţiile despre acest accident. De asemenea, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, el le-a mulţumit serviciilor de urgenţă pentru "o reacţie rapidă în ajutorarea celor răniţi".

Un purtător de cuvânt al companiei Nimax Theatres, care deţine teatrul Apollo, descrie acest accident ca fiind "şocant şi tulburător", adăugând că a fost iniţiată o investigaţie pentru a stabili cauzele care au dus la prăbuşirea acoperişului.

"Gândurile noastre sunt alături de public şi de actori", a adăugat acest purtător de cuvânt.

Poliţia, serviciile de salvare şi 50 de pompieri cu opt autospeciale se aflau la faţa locului.

Teatrul, construit în 1901, numără 775 de locuri pe patru nivele. Acoperişul s-a prăbuşit în timpul spectacolului "The Curious Incident Of The Dog in the Night-time", montat în Londra începând din august 2012. Iniţial, acest spectacol avea loc la Teatrul Naţional din Londra, însă în martie 2013 el fost transferat la Apollo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici