Cel puţin 11 morţi în China, în urma unei explozii la o fabrică de artificii

Cel puţin 11 persoane au murit şi alte 17 au fost rănite într-o explozie la o fabrică de artificii în sudul Chinei, iar două persoane au fost arestate de către poliţişti, scria agenţia China Nouă sâmbătă.

171 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 11 morţi în China, în urma unei explozii la o fabrică de artificii

Cel puţin 11 morţi în China, în urma unei explozii la o fabrică de artificii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Originea exploziei, care s-a produs vineri după-amiaza într-o fabrică din provincia Guangxi, nu era stabilită încă, potrivit agenţiei oficiale chineze.

Poliţia locală a procedat la arestarea a doi oficiali de la fabrică, adaugă aceeaşi sursă.

Unsprezece persoane au murit în februarie, după ce un camion de mare tonaj care transporta artificii şi petarde a explodat pe un pod, în centrul Chinei, provocând prăbuşirea podului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici