Cel puţin 23 de militari ucraineni au fost ucişi, iar 93 au fost răniţi în estul Ucrainei

Serviciile de securitate ucrainene au pierdut 23 de militari, în ultimele 24 de ore, în confruntările cu insurgenţi separatişti proruşi, anunţă un purtător de cuvânt militar.

1298 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 23 de militari ucraineni au fost ucişi, iar 93 au fost răniţi în estul Ucrainei

Cel puţin 23 de militari ucraineni au fost ucişi, iar 93 au fost răniţi în estul Ucrainei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Douăzeci şi trei de militari au murit, iar alţi 93 au fost răniţi", a declarat Vladislav Seleznov, un purtător de cuvânt al armatei ucrainene.

Anterior, surse anunţau că cel puţin 30 de militari şi poliţişti ucraineni au fost ucişi vineri într-un atac insurgent care a vizat un punct vamal situat la frontiera dintre Ucraina şi Rusia.

Separatişti proruşi au atacat cu rachete Grad punctul vamal Zelenopillia, situat în regiunea Lugansk, afirmă surse militare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici