Cel puţin patru morţi în urma unui incident armat în Statele Unite

Cel puţin patru persoane au murit, joi, în urma unui incident armat produs la Seattle, în statul american Washington, printre victime aflându-se şi agresorul, o femeie "cuprinsă de un acces de furie", a anunţat poliţia locală.

13 afișări
Imaginea articolului Cel puţin patru morţi în urma unui incident armat în Statele Unite

Cel puţin patru morţi în urma unui incident armat în Statele Unite (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia, de origine asiatică, avea 50 sau 60 de ani, a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Seattle, Jim Pugel, care a adăugat că victimele sunt doi adolescenţi şi un bărbat în vârstă de circa 30 de ani.

Seattle Times afirmase iniţial că o femeie de origine asiatică, în vârstă de 61 de ani, a deschis focul asupra mai multor persoane aflate într-o locuinţă din vestul oraşului.

"Mama mea a înnebunit şi a tras asupra tuturor", a afirmat o femeie de 30 de ani, rănită în urma incidentului, citată de purtătorul de cuvânt al poliţiei.

"Conform informaţiilor pe care le deţinem, patru persoane au murit şi una a supravieţuit. În total, este vorba despre cinci victime", a spus Pugel, precizând că toţi cei implicaţi în incident sunt membri ai aceleiaşi familii.

Cotidianul Seattle Times a afirmat că o persoană aflată în interiorul locuinţei a chemat poliţia, anunţând că bunica sa, cu probleme psihice, a deschis focul. Un martor ocular a relatat că a văzut o femeie ieşind din casă şi strigând "E nebună, e nebună!".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici