Compania Johnson&Johnson nu îşi va putea onora contractele din UE

  • Compania Johnson&Johnson nu-şi va putea onora contractele de vaccinare încheiate cu Uniunea Europeană.
  • Anunţul a fost făcut de către un purtător de cuvânt al Comisiei Europene.
725 afișări
Imaginea articolului Compania Johnson&Johnson nu îşi va putea onora contractele din UE

Compania Johnson&Johnson nu îşi va putea onora contractele din UE

Săptămâna trecută compania Johnson&Johnson a trimis mai multe loturi de vaccin care au fost contaminate.

Agenţia Europeană a Medicamentului a transmis că 17 milioane de doze vor fi interzise în blocul comunitar. Prin urmare, compania nu va putea livra cele 55 de milioane de doze promise până la finalul acestui trimestru.

UE a comandat în total 200 de milioane de doze iar până acum a primit doar 12 milioane. Chiar şi asa, reprezentanţii companiei spun că îşi vor menţine angajamentul de a livra toate dozele promise.

În momentul de faţă Uniunea Europeană se bazează în principal pe vaccinul Pfizer pentru imunizarea populaţiei. Dar cu toate astea, acest eşec ar putea provoca întârzieri mari în campania de vaccinare din Europa.

CITEŞTE AICI: Milioane de doze de vaccin Johnson&Johnson compromise după ce au fost contaminate cu ingrediente destinate vaccinului AstraZeneca, la o fabrică din SUA

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici