Copilotul Germanwings era pe cale să devină tată, fosta sa iubită fiind însărcinată cu copilul lui

Kathrin Goldbach, fosta iubită a copilotului Germanwings Andreas Lubitz care este suspectat de prăbuşirea intenţionată a aeronavei Airbus A320 în Alpii francezi, omorând 149 de oameni de la bord, ar fi însărcinată, potrivit unor relatări din presa germană.

2706 afișări
Imaginea articolului Copilotul Germanwings era pe cale să devină tată, fosta sa iubită fiind însărcinată cu copilul lui

Copilotul Germanwings era pe cale să devină tată, fosta sa iubită fiind însărcinată cu copilul lui

Goldbach, în vârstă de 26 de ani, cu care Andreas Lubitz plănuise în trecut să se căsătorească, a descoperit că este însărcinată în urmă cu două săptămâni, informează dailymail.co.uk.

Kathrin Goldbach şi copilotul Germanwings, a căror relaţie a fost una problematică pe parcursul celor şapte ani cât au fost împreună, voiau să se obişnuiască cu ideea că vor deveni părinţi când Lubitz ar fi provocat intenţionat accidentul de avion de marţi, 24 martie, potrivit cotidianului german Bild.

Informaţia privind sarcina fostei prietene a lui Andreas Lubitz apare în contextul în care presa a relatat că Goldbach s-a despărţit de copilot din cauza personalităţii instabile a acestuia, care o făcea să-i fie frică de el.

"Încerca să-i impună cu ce să se îmbrace, cu ce bărbaţi avea voie să vorbească, chiar şi ce lungime să aibă fustele ei. (Andreas Lubitz, n.r.) era foarte obsedat de control", a declarat pentru Bild o sursă apropiată lui Kathrin Goldbach.

"Ea spunea că Andreas era foarte drăguţ şi atent, dar avea probleme cu schimbările bruşte ale stării de spirit. Şi cred că ne-am dat seama şi noi că ea devenise mai temătoare cu timpul", a declarat o altă sursă.

În momentul accidentului, Goldbach locuia încă în apartamentul copilotului, dar era în procesul de căutare a unei locuinţe doar pentru sine.

Presa germană a mai relatat că Lubitz avea o aventură, care dura de circa cinci luni, cu o însoţitoare de bord din cadrul companiei Germanwings, pe nume Maria.

"Lubitz căuta întotdeauna asigurări referitor la modul în care arăta şi la cum este privit de ceilalţi", a declarat Maria.

Copilotul Andreas Lubitz, în vârstă de 27 de ani, este suspectat de autorităţile care anchetează accidentul de avion în care au murit în total 150 de persoane, că ar fi blocat uşa de la cabina piloţilor, când comandantul de zbor a mers la toaletă, şi a declanşat procedura de coborâre automată a aeronavei, izbindu-se de stânci în Alpii francezi. Potrivit informaţiilor date publicităţii de autorităţi, Lubitz ar fi avut o scutire medicală care îi permitea să lipsească de la muncă în ziua accidentului, dar pe care o rupsese, iar compania aeriană nu era la curent cu informaţia. Copilotul ar fi suferit de depresie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici