Creşte numărul de decese în urma prăbuşirii blocului din Florida. Primele victime au fost înmormântate

Echipele de căutare şi salvare au găsit, marţi, trupurile a încă opt victime, printre ruinele blocului prăbuşit din Florida.

209 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul de decese în urma prăbuşirii blocului din Florida. Primele victime au fost înmormântate

Creşte numărul de decese în urma prăbuşirii blocului din Florida. Primele victime au fost înmormântate

Astfel, numărul confirmat de decese a ajuns la 36, în timp de 109 persoane, care este posibil să se fi aflat în interiorul Champlain Towers South, pe 24 iunie, sunt încă date dispărute, potrivit Reuters.

„Vă rog pe toţi din întreaga lume care continuaţi să urmăriţi această poveste, vă rog să păstraţi aceste victime în inimile şi rugăciunile voastre", a declarat, pentru conferinţa de presă, primarul din Miami-Dade, Daniella Levine Cava.

Levine Cava a anunţat numărul actualizat al victimelor decedate după ce câteva sute de persoane s-au adunat într-o biserică din Miami Beach la prima înmormântare pentru victimele prăbuşirii.

Marcus Guara, în vârstă de 52 de ani, soţia sa Ana Guara, în vârstă de 42 de ani, şi fiicele lor, Lucia, în vârstă de 10 ani, şi Emma, ​​în vârstă de 4 ani, au fost amintiţi în cadrul ceremoniei de înmormântare. „Cine s-ar fi gândit în urmă cu câteva săptămâni că are atâtea legături cu o mică clădire dintr-un mic colţ din Florida numit Surfside”, a spus vărul lui Marcus Guara, Peter Milián, într-un elogiu pentru familie.
 
Un bloc cu 12 etaje, din Miami Beach, s-a prăbuşit pe 24 iunie. Operaţiunile de salvare sunt încă în desfăşurare. Echipele de salvare au căutat supravieţuitori printre tone de dărâmături.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici