CROAZIERĂ DE COŞMAR: În ce condiţii trăiesc pasagerii de pe nava rămasă în derivă în Golful Mexic - FOTO

Duminică, 10 februarie, un pachebot al companiei de croaziere Carnival, care avea la bord peste 4.000 de oameni, a rămas în pană de motor în largul Mexicului, după un incendiu. La trei zile de la incident, au început să apară informaţii privind coşmarul pe care îl trăiesc cei care au rămas blocaţi la bordul navei.

1308 afișări
Imaginea articolului CROAZIERĂ DE COŞMAR: În ce condiţii trăiesc pasagerii de pe nava rămasă în derivă în Golful Mexic - FOTO

Nava Carnival Triumph (Imagine: Hepta)

Pasagerii de pe nava de croazieră Carnival Triumph au reuşit să transmită informaţii despre condiţiile de coşmar pe care le suportă la bordul navei rămase în derivă în Golful Mexicului, scrie Daily Mail.

Potrivit unor mărturii, pasagerilor li s-a cerut să-şi facă nevoile în pungi de plastic, deoarece toaletele sunt înfundate, mirosul este unul de nesuportat, iar rezervele de alimente au început să se împuţineze.

Condiţiile de la Carnival Triumph îi afectează în principal pe cei în vârstă şi cei care au probleme de sănătate.

"Pasagerii mai în vârstă se luptă, mirosul este oribil, iar camera mea este ca o canalizare. De ce nu pot să ne scoată de aici?", este mesajul trimis familiei de una dintre pasagere.

Potrivit altor mărturii, unii pasageri dorm în corturi pe puntea navei, iar alţii sunt nevoiţi să mănânce doar sandişuri cu ceapă, din cauza lipsei alimentelor.

Pachebotul ar putea să ajungă la ţărm, în Mexic, joi după-amiază, în condiţiile în care vremea o va permite.

Incendiul care a provocat pana de motor s-a produs duminică, în sala motoarelor. Focul a fost stins în totalitate şi nu s-au înregistrat victime printre cei 3.143 de pasageri şi 1.086 de membri ai echipajului.

"Dar nava a rămas fără propulsie şi operează cu generatoarele electrice de urgenţă", a transmis, luni, compania de croaziere Carnival.

Un remorcher a fost trimis pentru a tracta nava în portul mexican Progreso.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici