CUTREMUR cu magnitudinea 4,0 grade în statul american California

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 4,0 grade pe scara Richter s-a produs luni în nordul statului american California, fără însă a se solda cu victime, informează Fox News.

194 afișări
Imaginea articolului CUTREMUR cu magnitudinea 4,0 grade în statul american California

CUTREMUR cu magnitudinea 4,0 grade în statul american California

Cutremurul a avut loc în zona San Francisco la ora locală 6.49 (16.49 ora României).

Epicentrul a fost în zona Piedmont (Berkeley), la adâncimea de doar 5 kilometri.

Cutremurul de suprafaţă s-a simţit puternic în oraşul San Francisco, dar nu s-au înregistrat nici victime, nici pagube materiale semnificative.

"Toată lumea s-a grăbit să iasă din clădiri, apoi au verificat dacă se înregistraseră daune materiale", a declarat Sean Lydon, un locuitor din San Francisco.

În urmă cu aproape un an, un cutremur de 6,0 grade pe Richter a rănit sute de persoane şi a provocat daune de miloane de euro în statul California.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici