Cutremur cu magnitudinea 6,1 în estul Indoneziei

Un cutremur cu magnitudinea 6,1 s-a produs vineri în estul Indoneziei, în arhipelagul Molucelor, dar nici o alertă de tsunami nu a fost emisă, au anunţat oficialii.

10 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea 6,1 în estul Indoneziei

Cutremur cu magnitudinea 6,1 în estul Indoneziei (Imagine: Mediafax Foto)

Nici un rănit nu a fost semnalat imediat după producerea cutremurului, potrivit aceloraşi surse.

Indonezia a fost afectată la sfârşitul lui octombrie de o serie de catastrofe, un seism urmat de un tsunami şi erupţia vulcanului Merapi, care au provocat în total moartea a peste 600 de persoane.

Peste 400 de persoane au murit în arhipelagul Mentawai, din vestul Indoneziei, după un seism de magnitudine 7,7 produs la 25 octombrie, care a fost urmat de un tsunami puternic.

Pe de altă parte, aproape 200 de persoane au fost ucise de la începutul erupţiei vulcanului Merapi, la 26 octombrie, pe insula Java.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici