Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade în Taiwan; numeroase clădiri s-au prăbuşit. FOTO, VIDEO

Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea iniţială de 6,4 grade a avut loc în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în sudul Taiwanului, provocând prăbuşirea mai multor clădiri rezidenţiale, informează presa locală.

14447 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade în Taiwan; numeroase clădiri s-au prăbuşit. FOTO, VIDEO

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade în Taiwan; numeroase clădiri s-au prăbuşit. FOTO, VIDEO

Seismul de 6,4 grade s-a produs sâmbătă la ora locală 3.57 (vineri, 21.57, ora României), la adâncimea de doar 25 de kilometri. Epicentrul a fost la 27 de kilometri nord-est de oraşul taiwanez Pingtung, la 35 de kilometri sud-est de Yujing şi la 48 de kilometri est-nord-est de Tainan.

Zona cea mai afectată de cutremur este oraşul Tainan, unde mai multe clădiri rezidenţiale s-au prăbuşit, inclusiv un bloc de 17 etaje.

Nu există informaţii despre numărul victimelor, dar martorii susţin că sute de persoane sunt prinse sub dărâmături.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici